Saturday, October 31, 2009

Gamba lamaaaaaa



oh..oh..aku mmg x berapa nk rajin utk update blog aku ni dgn kehidupan terkini aku. Ni gamba masa bulan puasa aritu. Fedulik la "tukang cerita" kata gamba aku selalu di peram2..dan kamu2 di luar sana..fedulik!!! fedulik!! Blog aku kan..suka ati la. Sekurang2 nanti tidak akan timbul masalah utk aku mengupdate blog tanpa tahu nk ckp psl ape. Sbb aku ade jutaan gamba2 yg sudah diperam dan sedang beratur tunggu turn nk dipublishkan di sini.

...



Enough about that..so. sambung balik. Ni baju raya aku ngan mucuk. Ape? ape? Laa ct...ko ade rupenye bj merah..so nape x pegi dinner chest aritu? Mmg la!! sape kata aku xde bj merah? merah is my feberet kaler!!! tentu la penuh dlm almari! tp bukan mcm red mummy la. i ade jugak bj kaler lain. hehe... Feberet kaler mucuk pon merah juga! yeay!!

...



Baju raye kitorng tentu la dh rasmikan dulu sblom raya. hehe... pakai gi buka puasa. Masa kitorng tgh mkn tu kan..ade la 3org bdk pompuan mcm bdk poli ar centu..tgh ukur2 tapak kedai tu. tetibe salah sorg tu bisik kt kwn die tanpa menyedari yg suaranye bole didengari oleh kami yg jarak tak sampai 1/2 meter dr diorg. die ckp "weh..tgk pasangan dihadapan..romantik gile!!!". Kitorng terus terberhenti makan...toleh belakang...xde org. Berbuka lepas maghrib mmg best sbb kedai lengang. so kami terus berbisik2 manja ckp "bdk tu ckp psl kite ke?". mucuk pon kata "ha'ah..sbb pakai bj sedondon kot". aku pon terus lentok2 kt bahu mucuk feeling2 manja. hahaha!!! bangga okay!! hikhik!! Tolong bergeli2 di situ! =P

...



Saturday, October 24, 2009

seminar OSH sambil gedik-gedik santai



Kami ni mmg suka bergambar. Asal ade masa terluang..xkire ar seminar ke..kuliah ke..ape2 aje la. Rest session itu ialah photo session kami! Huhu!

...



Eh..kire bagus la kite menggedik waktu rest session sahaje. Ade geng2 yg pakai nama "tukang cerita" tu kan..bergambar dlm seminar okay!! Masa speaker tgh pot pet pot pet. HAHAHA!! Xbaik la korg! Dpn2 lak tu. Kalo blakang speaker xpe...

...



Contohi la kami ni. Ayat mcm najis ek? Tgk...sume dh gelak2...aku paling xsopan skali!! Gelak bahak2... Cuba la jd mcm Fani...sopan je..gelak2 tutup mulut. H1N1 kot. HAHAHAHAHA!

...



Hai..pah!! Tingginye ko nyah! Xpela..aku kasi can la ko merasa jap... Tgk muka pah..xleh blah!! HAHAHA!!

...



Haa...tu je la. Aksi2 gedik santai sblom abesnye rest session dan bermula la aktiviti tersengguk2 di kerusi masing2. Pah!!! Bangun Pah!!! HAHAHAHA!! Pah lepas baca ni mesti ckp aku keji... MUAHAHAHAHA!!!! Tula...mlm2 curik kubis kt barn buddy je keje! Bluwek!

...

Wednesday, October 21, 2009

penting ke gathering?



Nk berpisah dh xlama agi...kena la buat gathering dulu. Kite makan2!! Aktiviti faberet aku! hehe...

...



Pose yg paling aku suka mlm itu ialah yg ini. Masing2 nampak natural. Bergelak ketawa. Yg sana sembang cenggitu. yg sini sembang cenggini. yg sinun sembang cengginun!

...



Minuman dh sampai. Kite pose lagi...

...



Nk buat kenangan ni..nanti masing2 dh pegi LI xdpt dh jumpe. Time konvo jela kot br nampak muka. Hehe!!

...



Aku dan fani yg nk pose mcm wondergirls!

...



Oh ye..ni nama tempat kami gathering. Restoran Andaman, Kuantan. Makanan sodap2!!! Menu sume dlm bahasa Thai. Aku pon x faham. Sol paham la. Siap bleh sebut ngan dialek Thai agi. Hahaha!! Bleh la tu kahwin ngan org sana. Hehe. Itu je. Daa..

...

Tuesday, October 13, 2009

Lakaran potret



Menyingkap kembali memori tika berada di kota doom-burgh! Apabila setiap sorg rakyatnye perlu membentangkan ideologi masing2 utk Projek Sarjana Muda "PSM". Nk gugur jantung beb!!!


...



Ops! Sblom terlupe..hepi belated bday emma! Aku ade adiah utk ko tp alam maya je ar. Cuba ko tgk kt top blogger UMP tu..sape yg bertakhta atas ko? HAHAHAHA!!! Special kan adiah aku? Hehehe.. okay, sambung balik!


...



Mari kite interview beberapa org rakyatnye. Oh, gadis ini dr raut wajahnye kite dh tahu die sedang ketakutan.


...



Yg ni plak dgn konfiden kata "relax la beb!! peace!".


...



Yg ni plak..tak payah tanye la!


...





Ye...dan ini die pemerintah doom-burgh yg kuku besi! En. Zulkifly. Soalan tidak putus2 keluar dr mulutnye seolah2 mempertikaikan projek2 kami. Hahaha!! Anyway, tajuk aku masa tu. "Spray dried durian powder". Ye kawan2 di luar sana. Aku nk menghasilkan serbuk durian. Sama2 la mendoakan kejayaan aku.


...


Saturday, October 3, 2009

4BKC K08 09/10

Gamba skema...formal. Gadafi kangkang sehabis boleh. Haha!! Pah pakai selipar. Odah segan sbb die sorg pakai stoking.  Syawal lak mcm gamba korporat..macho habis! Zakuan dan vishnu berdiri sehabis tegak mcm nk nyanyi lagu negaraku. Hehehe..

...

Gamba sempoi.. Ramai plak nk jd din beramboi. Sol nk jd samurai...ade la gaya sket!! Kt sini gamba jo ann ngan farhana je xde. Diorng xberminat.

...


Gamba ni...gadafi nk tembak dlm seluar kot. Hahaha!!! Bahrun dh pandang tempat lain. Odah dr awal sampai akhir mmg xberminat nk pakai atau pegang aksesori2 yg disediakan. HUHU!! Aku pasti rindu kt kwn2...

...

Friday, October 2, 2009

with my darling~


Pernah tgk label kt tin susu cap junjung?? Mcm ni ar gamba die... hikhik!!! Masa aku amik gamba ni mucuk xperasan yg ade baldi kt ats kepala die. HAHAHA!!!
...