Thursday, September 30, 2010

Adakah adik aku lalat?


Lalat kacukan manusia. hehehe...sorry yamin...lariks!!!

...

Wednesday, September 29, 2010

Picture with 1001feelings...


Hantaran yang berkaki tiga untuk si lelaki dan yang ade lapik kain silver tu untuk si perempuan

...


eh..eh..tersenget plak.

...


biasanye orang nikah bagi cincin..tapi untuk pihak perempuan..bagi rantai tangan. kebetulan design rantai tangan emas tu sebijik macam design rantai tangan diorang yang pertama masa bercinta berkapel dulu...cuma dulu tu dalam saduran silver la.

...


romantik kan...bestnye. Aku pon nanti nak kena order cincin yang design die sebijik macam masa mula2 kapel dulu. hehehe

...


kakak dan abang ipar aku

...


antara family yang hadir.

...

Grooming my cats


Ha...korang nampak ke kucing ketakutan itu. Hehehehe

...


Anta leo ngan tiger pergi grooming..penakut benor! Asyik ngiow...ngiow... kesian.

...


Ni baru lepas mandi ngan sabun2 grooming diorng...makin gebu kan?? =p

...

Tuesday, September 28, 2010

Gitar Halimunan - Video



Video mucuk main gitar halimunan kat petrosains. Tapi tah ape2 je. Muzik die out-of-tune. Bukan sebab mucuk tak reti main, (mucuk kan vocalist band underground sonnet18th dan ex-vocalist band underground Bloody Mary). Sistem halimunan tu kot dah kena hacked! HAHAHAHA...

...

Monday, September 27, 2010

Petrosains Discovery Center



Oh...petrosains ni bukan untuk budak2 je tau.

...


Abang budak, kakak budak..mak ayah tok nenek budak pon boleh.

...


seronok ape. Belajar bende2 yg kite tak tahu. atau dah tahu tapi bleh tambah pemahaman kan.

...



tiket pon tak mahal

...



sebab die punye ilmu kat dalam tu banyak sangat...jalan2...pusing2...lemah dah lutut...penat. hehehe

...


so..bawak la anak2..pakwe..awek..atok nenek ke sana. =p

...

Sunday, September 26, 2010

Dissertation Thesis PSM


Hai awak...hehehe. Geli ke? Hm, ni dissertation thesis hardbound PSM.

...


Nak tukar nama kat tulang thesis tu jadi sitie bum bum bleh? Glamer sket kan?

...


Hm..thesis dah setel..skang tengah menghabiskan sisa2 lagi 9 minggu berpraktikal.

...


Terima kasih kepada semua yang membantu.

...


Pasni konvokesyen...pastu kerje. Pastu kawin...eh? Gatal la ko kan? =p

...


kemas2 balik rumah...yahooo!!! Mak aku cakap..ko ni memang mak kena bawak lori. =p

...

Saturday, September 25, 2010

comel



ngee~

...

Friday, September 24, 2010

Pascorp Paper Mill (M) Sdn. Bhd.


Industrial visit untuk subjek Environmental Engineering

...


dalam bas

...


...


...


kat dalam

...


kat luar.

...


kat dalam

...


kat luar

...


hahaha...malas sangat tulis caption =p

...

Wednesday, September 22, 2010

Strawberry Moment Dessert Cafe @ Cameron Highands


Sedap!!! Tapi dah lupa dah apa nama dia.. Strawberry custard pudding kot. hehehe

...

Tuesday, September 21, 2010

Sangat vogue mama aku ini


Mak cakap..jom kita swim! Mak nak jaga badan.. Huyoo!!!

...


Tapi aku tak mandi pon. Malas. Teman mak aku je

...


Banyak nyamuk tau kat sini

...


nyet.....nyamuk gigit. Nyettt...nyamuk gigit..

...


Ma...dah la! Jom balik!

...


Selalu mak yang panggil anak balik..tapi kali ni...anak yang panggil....mak!!! balik!!!! Hehehehe

...

Monday, September 20, 2010

Bercuti bersama keluarga : Equatorial Cameron Highlands


Februari lepas, kitorang bercuti di Cameron Highlands

...
 

Bilik mak aku pakai jusco card member punya discount..bilik kitorang pulak pakai kakak punya voucher dari maybank. Syiok!!!

...


Hm...dah tak berapa best dah kat sini. Sesak dengan orang!

...


So...kami pon tak berapa jalan2 sangat. Cuma lawat2 kat tempat yang dekat2 ja. Aish..ingatkan nak senyap2 amik bunga kat beg kakak...kena snap plak dengan kamera. =p

...


Sementara menunggu kakak dan adik aku bersiap..gila lama! Takpela..habiskan bateri kamera dulu. =p

...


Gemok kan saya??? =(

...

Thank you


Salam bloggies,
Al kisahnya masa ni, nak gi Melaka takdak driver. Kami import la Vishu dan Roland. Hehehe

...


Sambil memeriahkan Majlis Pertunangan Sue Najwa..kami jenjalan la kat kota Melaka

...


Sian si Roland ni orang Sarawak..eh..ke Sabah ek? Entah la..antara dua tu tak tahu mana satu. Roland ni tak pernah lagi jalan2 kt Melaka..apa lagi? Ronggeng!

...


Punya la ramai orang nak mampos!! Sebab masa tu tengah cuti apa ye? Aku pon lupa..tapi yang penting cuti sekolah ar.

...


Nak bergambar pon kena ikut turn...gilo!!

...


Kat meriam ni pon....keliling orang dah tunggu nak rebut.

...


Dalam kapal ni plak kena bukak kasut atau selipar...dah la tempatnya bertutup..aircond plak...bau busuk kaki yang macam2!!! Buwek!!!

...


Hm..nak gak bergambar macam Pirates of the caribbean. =p

...


dah maghrib masa ni...nak solat. Si vishnu ngan roland pergi makan2 ais kacang..sate. cis!

...