Friday, December 31, 2010

Lunch @ Nando's


Lunch kat Nando's. To be frank....not my type of taste la food die. Best lagi makan kat Kenny Rogers.

...


Tapi dah ramai kata nak makan sini...aku follow jela. 

...


Yang penting bukan aku yang bayar. hahahaha!!!

...


Saya masih penganggur......sob..sob..sob...

...

Thursday, December 30, 2010

Kucing suka kacau aku


Diorang  ni memang...kalo pintu tak rapat...just selak biasa je..tapi tutup la. Yang Leo (putih) akan tolak pintu ngan kepala die..berjaya la die masuk bilik aku! Pastu cari aku kat mana dengan menggunakan teknik "bau". Tapi aku wangi!! Hehehehe... Sibuk jugak diorng nak tido kat aku. Aku nak tido pon tak senang la!!!!

...

Tuesday, December 21, 2010

Dear blog


Hari ini:
Saya perempuan terperangkap yang bangun dari tidur dan menerima pelbagai aduan ketidak puasan hati mak terhadap anak lelakinye dan suaminye. Taknak citer panjang...macam buka aib keluarga plak. Aku nak nasihat pon aku ni muda lagi...kang cakap lebih2..PANG!!! Kena lempang! Asam garam hidup berkeluarga la. Gado2... Kite sebagai yang tidak mengalaminya ni kena ambil iktibar dari ape yang berlaku supaya kite juga tidak mengulangi kesilapan mereka.

...

Thursday, December 16, 2010

Dapat hadiah dari blogger


Blogger imz ade buat contest nama baby. Aku join haritu suka2...

...


Tak menang pon...cuma hadiah saguhati.

...


Comel tak??? Thank you!!!

...

Friday, December 10, 2010

Saya suka...


Tiap2 kali kuar makan...kalo jual masakan panas, aku akan order sumthing yang bergoreng dan tom yam. Kalo jual lauk pauk....juga aku akan amik yang bergoreng...pedas mesti sampai mampu mengeluarkan hingus...kuah plak mesti yang ada santan. Nasi plak kalo dlm polistrin...kasi penuh ye makcik!!! MasyaAllah... Ape nak jadi ni? Bile nak shopping baju dan seluar baru nak menyesal "apesal la aku tak jaga diet?".

p/s~TAPI BILA MAKAN TAK INGAT DUNIA PLAK!!!

...

Thursday, December 9, 2010

3G Digi Internet


Internet Unlimited 15 ialah langganan Pelan Mobile Internet secara mingguan untuk pelanggan Digi Pra-bayar. Dalam Pelan ni, korang hanya perlu bayar RM15 untuk akses internet tanpa batas selama 7 hari melalui telefon. Langganan korang akan diperbaharui secara auto selepas 7 hari. Kalo taknak sambung tu cepat2 teminate kan. =) Untuk maklumat lanjut sila klik sini

...

Tuesday, December 7, 2010

Gathering Episodes of Harry Potter for Deathly Hollows


Semata2 nak tengok Harry Potter and the Deathly Hollows yang ditayangkan kat panggung skang...aku buat marathon menonton episode2 Harry Potter dari yang pertama hingga yang keenam. Sebab ape? Aku ni suka tengok sekerat2..kang masuk panggung kepala aku terkeluar simbol "tanda soal yang glow in the dark" plak kang! Caner???? Hahahahah....(bayangkan diri kartun). Review? Best!!! Tak sabar nak tunggu Part ii.

...