Friday, February 25, 2011

Ntah la...

 

Seronok
seronok
seronok

...


Tak tahu nk tulis tajuk ape

...


Tengok gamba dan ekspresi muka masing2 pon dh cukup menunjukkan kegembiraan main donut bot ni. =)

...

Thursday, February 24, 2011

Selamat mandi. hehehe


Maaf la ek..kalo ade yang rase gamba kali ni sungguh tak senonoh.

...


Bukan gamba ini....

...


Tapi ini.....nampak ke punggung warna pink tu??? besarnye!!!! Sangat tidak sopan!!! =p

...

Wednesday, February 23, 2011

Melantak di Bangi Kopitiam


Hobi saya adalah makan

...


Sape kat sini yang hobi sama dengan saya? 

...


sila angkat tangan =p

...

Saturday, February 19, 2011

Seronok. Fun Fair in Port Dickson


Aku enjoy habes kat fun fair ni...Nak tahu nape? Haa...baca sampai habes!

...


Tengok tu...satu token RM2 tau!! Mahal...

...


 Mula2 kitorng main yang baling2 atau golekkan bola...ape saje jumlahnye pasti dapat hadiah!

..


Tu haa...markah aku. Nak aku tolong amik kalkulator ke??? Congak sendiri la ek... hehehehe

...


Aku dapat tupperware minum air....best ape!!!

...


Cantik gak bekas die... Tapi bukan ni yang aku cakap aku enjoy sangat...teruskan skroll ke bawah..

...


Yeah!!! Aku baling2 bola dalam kotak...dan dapat teddy bear!!! Yahooooo....

...


Memang le ade banyak lagi teddy bear yang besar2 kat situ...

...


Tapi bile compare ngan adik badik..sepupu2 aku sume...aku punye hadiah la yang paling best!!! Hehehehe.... diorang ade dapat key chain la ape la... huhuhuhu. Enjoy habes aku!!!

...

Thursday, February 17, 2011

Terpaksa ku tahan


Rindu pada adik sepupu aku ni haaaaa.......

...

Wednesday, February 16, 2011

Selamat ber-BBQ


Nape ucap selamat??

...


Penat ooo BBQ ni...

...


tambah lagi kalo panggang ayam!! Lama nau nak tunggu masak!

...

Tuesday, February 15, 2011

susahnya lah nak alihkan perhatian budak


Korang mesti pernah on je laptop...ade budak kecik nampak. Die terus nak tekan2!!!

...


Pastu kite macam tunjuk mainan lain ke ape...die buat bodo je....mata dah lekat kat laptop!! =p

...

Monday, February 14, 2011

Adoi!!! Mak..jangan masak sedap =(


Gamba tiada kena mengena dgn tajuk dan inti pati entri. Hehehehe...Mak saya suka masak sedap. Pastu saya asyik makan... Bertambah gemok dan gemok la saya!! Teringin juga body macam die di atas tu! =P

...

Saturday, February 12, 2011

Do pray for me..


Gambar takde mengena ngan tajuk dan inti pati entry! Hehehehe... I'm going to "mati" kalo tak dapat job. Yela...duk umah ni hanya jadi kuli...takde gaji.

...


 Hutang PTPTN tiap2 bulan bertambah...doa2kan lah aku dapat keje cepat ek? Terima kasih...

...


By the way...ni gamba mak su saya dan adik laki. =) Doa2 ye...

...

Friday, February 11, 2011

Weight gain ko nanti


Dik...ko skang memang comel...tapi mak pak ko genetik badan besar! Ko tunggu la ko dah besar sket nanti...mesti debab!!! HAHAHAHAHA...saje jahat! =p

...

Thursday, February 10, 2011

Review aksi candid


Kat facebook ade yang komen kata gamba ni macam nak menari. Tapi sebenarnye sedang mencari arah kiblat di apartment yang disewa di Port Dickson. Rumah cina mana ada tanda kiblat kan? So keadaan macam inilah yang memerlukan pengetahuan agama anda.

...


Yang ni plak..seronok die melompat keriangan...dan yang kat luar pintu tu tengah stress cari seliper die sampai garu2 kepala.

...


Si budak ni memang kalo nampak tongkat tok die..mesti di sambar! Bukan hulur tangan nak salam cium tok die..tapi tongkat yang die nampak dulu. =p

...

Wednesday, February 9, 2011

Nokia C5-03


Nokia C5-03....memang mcm ni ek kod die. Bukan C503. Hehehehe.. Ia adalah sgt cantik di pandangan mata saya!!! Sape2 bleh bagi bende ni..saya anggap saje itu hadiah hantaran!! Terus amik buat laki ek??? Hahahaha.. Kalo pompuan caner?? Erm...you are my new BFF. (nada kena gedik mcm Paris Hilton). =p

...

P/s ~ mucuk baca mesti majok!! hehehe.... Untuk maklumat lanjut pasal handphone ni klik sini

...

Sunday, February 6, 2011

Satu masalah


Err...bukan kemalangan ke ape ye.

...


Ini pasal kena bawak macam2 bende..mainan budak..bantal busuk dan sebagainye..

...


Yang perlu disumbat dalam kete...cabaran membawa anak kecil ketika bercuti!!! =p

...

Friday, February 4, 2011

Melatih perenang negara


Fuh! Penat oo...

...


 Kite ajar die kat tempat budak kecik...die nak terjun kat tempat yang airnye dalam...

...


Blaja berenang dulu ye...nanti dah pandai baru bleh lepas kat tempat orang dewasa...

...