Thursday, April 14, 2011

mandi


Maafla..gamba mandi2 tak banyak sangat.

...


Sebab xde sape nak amik gamba...sume sibuk mandi.

...


Lagipon nk bukak loker dua ke tiga kali pon dah berdesup duit!! =p

...

Wednesday, April 13, 2011

Bawa DIRI??



Salam guys..

...


Teka aku nak bawa diri ke mana??

...


Cepat le!!! Teka2...

...


Gambang Waterpark le...hahhahaha!!

...


Gi mandi2 kat situ...hiburkan hati

...


Dh asyik gi Sunway Lagoon...Tambun...Genting...

...


Ape kata sekali sekala kite tukar angin plak...

...


Cuba bende yang baru...

...


Best gilaaaa!!!!

...

Tuesday, April 12, 2011

Ko keluar rumah skang!!!


Mak:: Ooo..aku nampak ko berpacaran dgn jantan gemok tu!!
Aku:: Mana ade mak...siti...siti...errr....

...


Mak:: Ko angkut barang ko...keluar umah skang!!!
Aku:: Tsk..tsk..tsk..

...

Monday, April 11, 2011

Kerja saya :)


Gila kantoi lak dalam gamba ni yang aku jengket kaki.. hahahaha.

...


Disebabkan teringin nak gi Gambang Waterpark...(tak pernah pergi walaupon menuntut kat universiti yang 35km je dari tempat tu...tragis kan??)

...


So menjadi kerja aku la memujuk mak ngan ayah aku pergi sana. Berjaya lak tu!!! Yeay!!!

...

Sunday, April 10, 2011

Kellie's Castle


Just ke Kellie's Castle untuk jalan2 cuci mata.

...


Terletak di Batu Gajah...

...


Hanya 20 minit perjalanan dari Ipoh

...


Tempat yg sangat cantik untuk dilakukan Photoshoot.

...


Sangat sesuai juga dijadikan tempat bunuh diri sbb bangunan ni bangunan terbiar.

...


Kalo ade anak kecik...hm..aku tak galakkan la..kang ade bende lak ikut balik.

...

Saturday, April 9, 2011

Bicara dengan bulan


Aku tahu kau disana kata aku ni cantik dalam hati. HAHAHAHAHA!!

...

Friday, April 8, 2011

Nokia Smartphones


Korang dah ade Smartphone??? Nokia sedang buat promosi dengan setiap pembelian mana2 Smartphone terpilih..akan dapat 4GB/8GB microSDHC card percuma. Cuba diingatkan di sini...memang beli kat kedai biasa pon dapat memory card free...tp ini Nokia ye... Brand yang original. Maklumat lanjut klik sini.

...

Wednesday, April 6, 2011

nyamuk


Amacam??? Seni tak??? hehehehe

...

Tuesday, April 5, 2011

selesa dan cozy


Lepas bowling kite makan kat cozy house

...


Makanannye sodap2!!!

...


Cube la ke sana. Kat Great Eastern mall

...

Friday, April 1, 2011

berbowling


Di Wangsa Walk

...


Buat dua team

...


Team kakak, angah, daniel.

...


Dan team aku, tikah, jasmin

...


Of course la team kakak aku menang. Markah sume 100 ke atas

...


Team aku?? Sume 100 ke bawah!!! Hahahaha...Ni gamba masa aku dapat strike...Sekali je plak tu!!! Hampeh!

...