Sunday, February 19, 2012

sepupu nikah


Aku datang umah dia awal seminggu tau..

...


Banyak nak kena prepare..tolong2

...


Kemas rumah...siapkan goodie beg

...


Ikut die tengok pelamin...pergi fitting baju pengantin

...


Yang paling penting ialah...

...


Layan kerenah pengantin. Hahahahaha. Nanti time aku ...ko kena datang awal seminggu gak layan aku! =p

...

Monday, February 13, 2012

Wajah lama


Ni koleksi gamba2 lama. Jangan la tegur kenapa gemok la..ape la.. Sentap tau! Skang berat badan aku dh turun.. Hehehehe.. Bleh rujuk ticker di atas itu.

...


Aku ni bergambar ngan mak bapak kurang la.

...


Sebabnye mak ngan bapak jenis tak suka bergambar. Susah le nk suro diorng pandang kamera..senyum sume.

...


Masa ni diorng nye wedding anniversary yg ke 20th kot. Tak pasti.

...


So aku paksa la diorng amik gamba. Ade la satu yg okay. Yang lain haram!

...


Bile kite majok ckp "mak ni...nak simpan buat kenangan pon tak mau!"

...


Mak aku cakap ape? "Ah...korang bukan sayang mak bapak ko pon!"

...


Eeek??? Mak ni adoyai... kids will be kids. Of course..I'm not a kid anymore tapi biasa la..dh besar panjang pon ade gak salah silapnye kan? Hehehehe...

...


Aku ckp ape.."mak dh didik anak2 mak sebaik yg mungkin...trust them. Ups and down is for us to learn the meaning of life." Cewah!!!! Of course I don't know anything about parenting..tapi banyakkan membaca tambah pengetahuan. Hehehehe..

...

Sunday, February 12, 2012

tido sambil melekat di dinding


Kalo rumah xde letrik..adakah anda juga suka tido sambil melekat pada dinding seperti saya dan kucing saya??? =p

...

Saturday, February 11, 2012

Kucing keyboarding


Pernah tgk kucing main keyboard? Sambung lagi...aku panggil die pon..buat bodo je.

...


Lagu ape die main pon aku tak tahu. Die je paham.. hehehehe.

...