Tuesday, June 5, 2012

Blog baru


Assalamualaikum..Sitie Bumz sangat berbesar hati untuk mengalukan-alukan anda ke blog baru saya "sitiescentral.blogspot.com". Blog itu menyambung segala usaha dari blog yang ini..cuma dengan URL yang berbeza. Diharap semua follower2 dapat menukar link Sitie's Central yang lama dengan yang baru kerana tiada sebarang update akan dilakukan di blog ini lagi.


Rasanya lagi proper kalo saya beritahu sebab2 bertukar ke blog baru.

  1. URL lama "sitieloveaus.blogspot.com" sangatlah tidak sesuai kerana jodoh bukanlah ketentuan anda.
  2. Sangat banyak post2 berkenaan "mucuk" yang kalau bakal suami baca akan menerbitkan perasaan cemburu.
  3. Blog lama tidak akan didelete kerana income nuffnang sangat banyak di blog lama.
  4. Blog lama juga adalah sebagai pengikat untuk menarik follower2 untuk berpindah ke blog baru.
Itu sahaja. Jemput yer.. =D

Sunday, February 19, 2012

sepupu nikah


Aku datang umah dia awal seminggu tau..

...


Banyak nak kena prepare..tolong2

...


Kemas rumah...siapkan goodie beg

...


Ikut die tengok pelamin...pergi fitting baju pengantin

...


Yang paling penting ialah...

...


Layan kerenah pengantin. Hahahahaha. Nanti time aku ...ko kena datang awal seminggu gak layan aku! =p

...

Monday, February 13, 2012

Wajah lama


Ni koleksi gamba2 lama. Jangan la tegur kenapa gemok la..ape la.. Sentap tau! Skang berat badan aku dh turun.. Hehehehe.. Bleh rujuk ticker di atas itu.

...


Aku ni bergambar ngan mak bapak kurang la.

...


Sebabnye mak ngan bapak jenis tak suka bergambar. Susah le nk suro diorng pandang kamera..senyum sume.

...


Masa ni diorng nye wedding anniversary yg ke 20th kot. Tak pasti.

...


So aku paksa la diorng amik gamba. Ade la satu yg okay. Yang lain haram!

...


Bile kite majok ckp "mak ni...nak simpan buat kenangan pon tak mau!"

...


Mak aku cakap ape? "Ah...korang bukan sayang mak bapak ko pon!"

...


Eeek??? Mak ni adoyai... kids will be kids. Of course..I'm not a kid anymore tapi biasa la..dh besar panjang pon ade gak salah silapnye kan? Hehehehe...

...


Aku ckp ape.."mak dh didik anak2 mak sebaik yg mungkin...trust them. Ups and down is for us to learn the meaning of life." Cewah!!!! Of course I don't know anything about parenting..tapi banyakkan membaca tambah pengetahuan. Hehehehe..

...

Sunday, February 12, 2012

tido sambil melekat di dinding


Kalo rumah xde letrik..adakah anda juga suka tido sambil melekat pada dinding seperti saya dan kucing saya??? =p

...

Saturday, February 11, 2012

Kucing keyboarding


Pernah tgk kucing main keyboard? Sambung lagi...aku panggil die pon..buat bodo je.

...


Lagu ape die main pon aku tak tahu. Die je paham.. hehehehe.

...

Tuesday, November 8, 2011

Over kau


Over kau!!

...


Tido beralas bantal....

...

Monday, November 7, 2011

Sleepy: you annoying people


I'm having such a good nap

...

Until you came!! %$#@&*...
Alololo....sian die nak tido.

...

Sunday, November 6, 2011

Wendy's


Saje je nk cuba makan kt Wendy's.

...



Beef die memang superb! Lagi sedap drpd Prosperity.

...



Tapi price wise...MAHAL BEB!!! Makan kt McD lagi murah...kalori pon sama banyak je.

...

Monday, October 17, 2011

LIVE: shadow tido


Shadow ni memang takde tempat lain nk tido

...


Beg balik kampung ke...beg stroller airport ke...sume nye la jd tempat die nk tido.

...

Sunday, October 16, 2011

flying fox


Gila...masa nk siap2 naik bende ni..aku ngan adik aku berebut nk helmet warna merah.

...


Last2 adik aku mengalah...aku kan kakak. Hahahahaha

...


Pastu bile nk turun ko tolak aku...aku tolak ko...sume taknak turun dulu. Last2 adik aku turun dulu. Aku kan kakak..hahahahaha!!!

...

Saturday, October 15, 2011

atv bike


Assalamualaikum..

...


Cuba perhatikan muka2 kitorang

...


Nampak palsu tak?? Mana ade main atv ni. Bergambar je. hehehehe

...

Wednesday, September 21, 2011

Training Menembak Gas Pemedih Mata : Perhimpunan Haram BERSIH


Otak nebes: Berat tak senapang tu nanti?

...


Ready-Aim-Fire

...


Eh...cop..cop!! Goggle saya longgar..jap ek bang!

...


Ok..ok...semula ye. Ready...aim...fire!!

...


Pang!! Pang!! Pang!! Sume instruktor lari lintang pukang.

...


Masuk penjara... tsk..tsk..tsk..

...

Tuesday, September 20, 2011

Fuuuyooo...5 Gum


Bisik buzz: syoknye kalo menang 5 Gum Mystery Hunt ni. Dapat iPad2. Contest period 5 Sept 2011 - 21 Oct 2011. Klik sini untuk maklumat lanjut.

...

Monday, September 19, 2011

snow white dan askar2nya


Sebelum berperang kena bersedia

...


Serangan perlu dipertingkatkan

...


Pertahanan perlu diperkemaskan..Selamat Hari Pahlawan. Eh? Tetibe...hehehehe

...

Sunday, September 18, 2011

fun fair


Ni fun fair kt gambang resort city plak

...


Tapi mini je

...


...