Wednesday, January 26, 2011

Lawan ketawa


 Mesti korang tak faham gamba ni pasal ape?

...


Tengok video kat bawah...diorng lawan ketawa sape paling kuat.

...


...

Tuesday, January 25, 2011

Sukan lumba trolley supermarket


Mula2 letak anak dalam trolley....disarankan anak kecil ye! Kalo anak besar...konpem kalah sebab trolley akan bergerak dengan perlahan...

...


Best oo sukan ni!!! Jom cuba ramai2.... Kalo ade beli barang2 dalam supermarket...disarankan pergi bayar dulu kat kaunter

...


Lagi satu...sebelum anda berlumba....tengok dulu kiri kanan kot ada pak guard ke kan... Kalo ade macam jelingan pak guard yang dapat mencium niat bersukan anda...perlajukan speed tolak troley!! 

...

Monday, January 24, 2011

Dah reti tiup dah sikit


Dah reti tiup dah sikit...

...


Walaupon most of the time...air sabunnye yang tumpah

...


Takpela..nanti dah besar sket..nizarina bleh main sendiri kan???

...

Sunday, January 23, 2011

Apesal tengok aku makan eskrem? sibuk je!


Apesal tengok aku makan eskrem?

...


Nak sikit bleh?

...


Diam sambil buat tak tahu...kuang asam!!

...

Friday, January 21, 2011

If nak main tiup2 bubbles..kena mintak tolong orang dewasa ^_^


See..seee..budak 2 tahun mana reti tiup. Punya la cuba nak tiup...last2..botol air sabun yang die pegang tumpah... 

...


Terpaksa dapat bantuan dari orang dewasa. Ajar caner nak tiup...

...


Kena halakan ke depan.. Tapi ini budak halakan ke lantai. Habes la bubbles pecah.

...

Thursday, January 20, 2011

Penyakit takleh duduk diam


Masa dalam perjalanan dari Taiping ke Kuala Lumpur..budak kecik ini meraung2...tak mau duduk kat baby car seat. Budak2 kan aktif..nak capai itu capai ini...dan kalo duduk dalam seat tu..pergerakan die restricted! Menangis la kawan...

...


Emak nye..merangkap juga sebagai pemandu..dan konpem dah nak memandu pon tak fokus!! Terpaksa la myvi diberhentikan di tol Jelapang...dukung2...pujuk2...bagi cekodok la..amik2 gamba la pakai handphone...baru la die mahu diam. Species suka pada kamera atau handphone berkamera!! hehehe... 

...

Wednesday, January 19, 2011

Genting Themepark RM21


Genting voucher aku yang masih berbaki..
1. Genting outdoor themepark

...



2. Genting bowling game

...


3. Genting karaoke box
4. Discount 30% for selected food & beverages.
5. RM20 discount on theme park annual passport
6. Get 1000 world card points
7. RM50nett for 18-holes golf.

...


~Hanya RM21 kesemuanya!!! 
~Postage free!! 
~Valid sampai 31 Januari 2011.
~Contact/sms me..019-2243158
~Maybank 164557090695
Siti Fatimah Binti Mohamad Ali


...

Sunday, January 9, 2011

nothing much


nothing much to update..pegi ke taiping utk jemput cu nak gi PD

...

Saturday, January 8, 2011

Sunway Lagoon



Haritu aku, mucuk, mak mucuk, dan dua anak sedara mucuk gi santai2 di Sunway Lagoon!!

...



 Masa ni diorng nak cari hand sock takut burn... 

...



Aku takde sunblock...kalo ade pon taknak pakai! Hehehehe

...


Pirate ship ni pusing 360 darjah tau!! Takut gile!!! Berdarah kot tekak aku jerit atas tu...

...



Kitorng gi main kat dry park dulu...nanti dah sudah baru gi wet park. 

...



Malangnye tiada gamba kat wet park sebab sume nak mandi..sape yang nak amik gamba??? hehehe

...



Memang kami tahanan disana kerana pasangan paling romantik buat orng nyampah!! hahaha

...



Ni naik roller coaster gold mine...terus ke langit!!

...


Tapi.....ape yang di langit akhirnye jatuh juga ke bumi.... hahahaha!!! Seronok...

...

Friday, January 7, 2011

Pizza ct oiiii!!!


 Gile kenyang makan pizza jenis ni. Meatball die...kalo tak aim cucuk btol2....mahu bergolek2 jatuh dari meja.

...



Tiada adegan meraba-raba di sini ye!!!

...


Hehehehe....rindu lak nak jumpe mucuk!!!

...

Thursday, January 6, 2011

Bila kucing gemok mula bermain


Aku ngah tandatangan aku punye resume terus kucing gemok aku rentap dan berseronok2 dgn pen aku!!

...


Nasib baik tak zraaaaapppp....terconteng atas kertas tu.

...


 Aku sorok simpan dlm pensel box....pon die dok kais2...tangan die nak ambik pen.

...


Notty!!!

...

Monday, January 3, 2011

Genting Voucher RM45



Aku punye sebenarnye..tiap kali nak pergi, plan tertangguh2. Sampai la dah nak dekat tarikh voucher luput. So aku nak jual plak kat sape2 yang berminat. Nak buang mcm membazir. Aku beli RM 70. Aku nak jual kat korang RM45. Klik kat gamba di bawah untuk baca syarat pejadah sume.

...



  • SOLD OUT!!!
  • Kesemua 12 keping ni dikira satu set!!
  • RM 45 untuk satu set (12 keping)
  • Postage free!
  • Voucher valid sampai 31 Januari 2011
  • Contact/sms me...0192243158
  • Maybank 164557090695 (Siti Fatimah Binti Mohamad Ali)
...