Tuesday, January 25, 2011

Sukan lumba trolley supermarket


Mula2 letak anak dalam trolley....disarankan anak kecil ye! Kalo anak besar...konpem kalah sebab trolley akan bergerak dengan perlahan...

...


Best oo sukan ni!!! Jom cuba ramai2.... Kalo ade beli barang2 dalam supermarket...disarankan pergi bayar dulu kat kaunter

...


Lagi satu...sebelum anda berlumba....tengok dulu kiri kanan kot ada pak guard ke kan... Kalo ade macam jelingan pak guard yang dapat mencium niat bersukan anda...perlajukan speed tolak troley!! 

...

8 Catatan Sahabat:

deaf-angel said...

wah mesti si kecik ni tido nanti, nampak comfortable je

DrSam said...

macam supermarket troley F1 aje :)

iManAzRaf said...

haha.. aku pun suke men2 tolak troli ngn kazen aku.. layan~

beb, de tag tuk kamu.. tag GA... tgk tau. hehe

http://imanazraf.blogspot.com/2011/01/hati-getah-new-year-giveaway.html

[S]itie [B]Um [B]Um said...

deaf:: takdenye tido. die nak ketawa je

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sam:: a'ah..patut letak sticker. hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

iman:: tu la..pastu nak break kena inersia sket. hehehe. tag? owait!!

ayin~weeweet said...

kalau saya dlm troli tu lebih laju kot hehehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hehehehe