Saturday, January 8, 2011

Sunway Lagoon



Haritu aku, mucuk, mak mucuk, dan dua anak sedara mucuk gi santai2 di Sunway Lagoon!!

...



 Masa ni diorng nak cari hand sock takut burn... 

...



Aku takde sunblock...kalo ade pon taknak pakai! Hehehehe

...


Pirate ship ni pusing 360 darjah tau!! Takut gile!!! Berdarah kot tekak aku jerit atas tu...

...



Kitorng gi main kat dry park dulu...nanti dah sudah baru gi wet park. 

...



Malangnye tiada gamba kat wet park sebab sume nak mandi..sape yang nak amik gamba??? hehehe

...



Memang kami tahanan disana kerana pasangan paling romantik buat orng nyampah!! hahaha

...



Ni naik roller coaster gold mine...terus ke langit!!

...


Tapi.....ape yang di langit akhirnye jatuh juga ke bumi.... hahahaha!!! Seronok...

...

2 Catatan Sahabat:

deaf-angel said...

Seronok tengok orang lain seronok hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

=)