Monday, April 6, 2009

Selain blogging!


Aku suka main catur!! Tu yg bj putih tu anak sedara mucuk. Farah nama die. Mula2 aku nk bg die menang...tp bile aku mcm nasihat itu nasihat ini...die buat dek je!! Oooo...okay2...aku pon main ar cara pro!! Aku ahli kelab catur okay masa skolah dulu!! Jgn main2!! Terus tanpa belas kasihan aku pon gerakkan aku punye chess piece and CHECKMATE!!! HAHAHA...NO MERCY DH AKU KT DIE. Jgn marah ek farah!! Pengajaran!! LAIN KALI DGR NASIHAT KAK CT! huhu!!!
...
Lokasi peretempuran ialah di butik D'Lina!! Tempat aku amik stok2 kain jual kt member2 kt UMP tu kt sini la. Nk promote sket ni. Ketua eksekutif D'Lina Boutique ni ialah Saminah Osman (mak mucuk). Pengarah urusan die Zalina Mat Saad (kakak mucuk) dan pengurus die ialah Raba'ayah Mat Saad (kakak mucuk jugak). Menyediakan perkhidmatan : -
>>menjual baju kurung siap
>>menjual alas meja dan cadar
>>menjual kain telekung/pelekat/tudung dan kerongsang
>>menjual kain ela dari Dubai/China/India/Indon/Thailand/Itali/Perancis/Sepanyol
>>menjual jubah dan selendang dr Dubai
>>menerima tempahan membuat baju kurung/kebaya/kedah/jubah/pengantin/dll
>>menerima tempahan bunga telur dan gubahan hantaran pertunangan/perkahwinan
>>menerima tempahan menjadi stokis (kuantiti yg byk shj ye)
...

Ni Humairah model D'Lina Boutique. Anak sedara mucuk gak. Sama buncit mcm aku!! Hahaha!! Alamat butik ni ialah
No. 62, Jalan Putra 6A, Taman Klebang Putra, 31200 Chemor, Perak Darul Ridzuan.
Tel : 013-323 7828.
Email : enalina12@yahoo.com
**ps/kena bg komisen kt ct ni!! promote x ikhlas ek?? hahaha!!!
...

36 Catatan Sahabat:

Shitsurei shimashita said...

woh! suka main chess yer? sure terer nie, brapa move nak checkmate tu?

zamdotcom said...

hehe ^^
bagus ajar budak2 main chess..nnti dia cepat pandai ^^


p/s: langsung xpandai main chess huhu

eddie dewanaga said...

wah... senang la nanti bila nak kawen beb, hahaha...

dah tentu2 baju ada orang sponsor!

CuTeMiUt78 said...

wah...kemain lagi baik punya promote ya..

Dakjaat™ said...

eh? ingatkan promote secara ikhlas.. wahahahaha! ;p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

shitsurei:: lupe ar.. dh lama!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

zam:: btol3

[S]itie [B]Um [B]Um said...

eddie:: hikhik..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cute:: hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

dakjaat:: tu statement gurau je ar.. =)

nURmALa mAZLan said...

wak......
kita x reti langsung main chess

[S]itie [B]Um [B]Um said...

meh nk ajar..hehe!!

rasp said...

oooo suka main chess ek..leh geng dgn my kids, all 3 suka main chess but abg yg very passionate with it :D

[S]itie [B]Um [B]Um said...

it would be my pleasure..

joegrimjow said...

jom men cato jom

[S]itie [B]Um [B]Um said...

jom!!

Dakjaat™ said...

ooo . ahahhaha! :p

aus bob said...

hubby: fuyoh smpoi.. hb ske.. mak pun nk buka compony bru.. main catur.. jom try ngan hubby?? ada bran?? hehe..
mak: mak suka.. nanti tangkap gmba bnyak2.. promote bnyak2.. ade la komisen nye..
kak ina: wah.. ni lpas ni kna blanja mkn ni.. tp kna bnyak picture lg.. xpe2 ni pun dah cntek..
adik: fuyoh.. lpas ni ct tngkap gmba bnyak2!! promote lg.. ct ckp je nk ape??

chik star said...

klo akk pi sebut name mu bole dapat ofer tak ?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

dakjaat:: hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hubby:: ek'enennn...meh ar masuk padang!!!

mak:: sukanye!! bg byk2 sket! huhu!!

kak ina:: kena mkn besar ni!! haha!!

adik:: erm..nk selendang dubai tu!! hikhik...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

chick star:: itu x tahu tp ct konfirm dpt komisen..hehe!!

~ mizzAmy ~ said...

~ main chess nih memang surrender la. tak reti. hehehehe... ~

deaf_angel said...

aku main chess ke hapa ke ngan budak2, memang tak boleh kasi sapa2 chance.
aku mesti nak bantai, nak kasi hentam kasi kalah teruk haha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

amy:: bleh blaja

[S]itie [B]Um [B]Um said...

deaf:: hehe

bozzobattousai said...

bozzo lngsung tak tau nak main chess...dam ular handal...

masviona said...

wah!!! kita dari dulu nak belaja main chess nih tp tak dpt2 gak...bila dah kawen family belah hubby sume hantu chess..huhuhu terkulat2 sorang diri...ahaksss

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bozzo:: dam ular senang je..huhu!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mas:: cepat2 le blaja kalo centu!!

rizz said...

tomey nye dak kecik ni hahha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

btol2!!

Anak Pendang Sekeluarga said...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

[S]itie [B]Um [B]Um said...

okay!

zul's said...

suka main catur? haha.. sama la macam saya, jom lawan kat itsyourturn.com

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tatotnye... hehe!!