Tuesday, August 18, 2009

persiapan majlis pertunangan kakak (part 1)



Kakak yg sedang mengubah suai ruang tamu supaya nampak lebih luas dan cantik di mata pihak tetamu. Huhu!!

...



Oh yes, bandage atau plaster sgt diperlukan sbb operasi memotong menggunakan pisau lipat sgt la menyakitkan jari2 anda. Hehehe.. Yamin yg br balik sekolah.

...



Yup!!! sume goodie beg telah di isi dgn goodie!!! Sepatutnye beg ni kaler silver sbb temanye silver tp kakak kata xde plak kaler tu..so hentam saje la dgn yg gold.

...



My mom sdg membuang getah pd buah pelam itu supaya apabila dimasukkan ke dlm goodie beg ia tidak melekitkan tgn. A'ah...setiap goodie mmg ade sebiji pelam. Berat sket. Hahaha!!! Lain dr yg lain. Nasib juga menyebelahi kami kerana pelam itu manis!!!

...



Shadow yg suka menyibuk bile org buat keje..bile kena halau..terus tido atas sofa. majok la konon!! Hahaha!!

...



Aku br je sampai dr kuantan waktu ni...mandi2..makan sume.. terus bersilat potong daun pandan nk buat bunga rampai since lagi 2ari majlis akan berlangsung dan byk lagi yg xsettle!!!

...


20 Catatan Sahabat:

zamspotte said...

bestnyer.... bertunang... tgk org bertunang, ku pun rasa nak bertunang gak!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sama ar kite.. hehe

nURmALa mAZLan said...

majlis pertunangan siti bila pulak?? =p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hehe..lambat agi..

deaf_angel said...

congrats to your sis

smoga semua berjalan lancar.

rasp said...

ala nak satu goodie bag tu..sbb nak mangga leh hahahahaha

atie said...

Nak kenduri rupanya, bukan siti punya kenduri ekkkk??? bila lgi...hihi

lily lotus said...

gigihnya u olls..adiknya bila lagi

atty's said...

tak sabau nak tgk picture org bertunang..

Nazra~ said...

yg nk brtunang tu, pastikn jgn silap org tau

^_^

IeshaGunn said...

best betul tengok orang buat persiapan ni. :D

[S]itie [B]Um [B]Um said...

deaf:: Amin..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

rasp:: meh le sini.. hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

atie:: lambat lagi..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

lily:: erm.. hehehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

atty:: coming2..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nazra:: hope so

[S]itie [B]Um [B]Um said...

iesha:: best2..

aus bob said...

jom kawen mucuk..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

jom!!