Monday, September 7, 2009

saksikan kesemua aksi aku, mucuk dan mak mucuk (dalam satu entry)


Wow! Xsangka plak aku kuar bershopping ngan mucuk dan mak mucuk sekali. Kalo dh kahwin atau bertunang mungkin biasa la kan? Tp kami belum...tetibe aku rase special plak!! Ngeeee~~~ (senyum kambing)
...

Mak mucuk yg bersungguh cari tudung yg sarung terus tu. Kengkwn die kirim katanye. Iye ke?? Hikhik!! Masa ni mak mucuk tanye aku psl fabrik tudung ni panas ke tak. Mcm2 la. Aku jd mcm tourist guide. Huhu!!!
...

Haa....tgk!! tgk!! Manyak tau mak mucuk borong!! Kalo boleh satu kedai la nk bli!!! Mampu je sebenarnye kalo nk bli satu kedai....kan mak?? Hikhik!!! Saje nk low profile. Kan? Kan?
...

Pastu jalan2 ke pertama kompleks. Cari baju raya utk mucuk.  Tgk muka mucuk ni!! Nk cari baju raya pon sampai tension!!! Hahaha!!!
...

Jadi laki ni senang kan??? Nk try baju je bleh terus buat. Xyah masuk fitting room. Kalo pompuan pon nk buat cenggitu caner??? jeng..jeng..jeng... sure ramai la yg buat video streaming masuk youtube!
...

Ye...mak mucuk saaaaaaaaangat camera shy! Bile aku nk snap je die, mak mucuk pandang tempat lain la..ape la. Tu...mak mucuk sengaja je angkat baju tu bagi tinggi bg x nampak muka. Hampeh!
...

Mak mucuk borong sakan...beg merah mucuk sampai dh penuh...xleh nk zip! Tu yg beg plastik hitam depan kaki aku tu pon mak mucuk punye tau!! Hahaha!!! Tp dlm byk2 tu...satu pon mak mucuk x belanja aku. Isk...isk. Majok!!! Dh xcukup budget kot. Huhu!!
...

Tengok tu!!! Mak mucuk sengaja je pandang tempat lain!! Sabar jela.. Fine!!! Xpe..xpe... sape la yg sudi amik gamba ngan ct kan?? (Sedang mencabar mak mucuk meninggalkan komen kt entry ni). Hahaha!!!
...

Mucuk yg senget.... Hikhik!!! Sayang mucuk!!
...

12 Catatan Sahabat:

sharamli said...

mak mucuk tk0t kena ng0rt k0t

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" said...

berbaik2 la kamu dgn bakal mak mertua.. haha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sha:: entah le..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

errul:: ye..

ateh... said...

sebenr nye mak mucuk merajuk ngn kamu.patut kamu la belanja dia..ni dia lak belanja kamu mane leh la....

rasp said...

wah dah gi jenjalan dgn bakal MIL...
u tak blanja dia apa2 ke sis..amik hati gitu muahahahaha

lily lotus said...

baguslah awal2 dh ngam gini

[S]itie [B]Um [B]Um said...

ateh:: hm..tp aku yg bwk die jln2. Hahaha!! yela..lain kali aku belanja

[S]itie [B]Um [B]Um said...

rasp:: hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

lily:: samapi dh anak cucu pon ngan mcm ni..Amin!

aus bob said...

mucuk ckp hb senget?? majok ar..
huhu..
mak ckp mak suke.. sempoi.. huhu..
thanx sbb mnghrgai mak.. mak yg kate..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

aus:: gurau je mucuk

mak:: welcome