Tuesday, December 29, 2009

I'm so happy



aritu buat entry psl jiwang2 dan masalah perut buncit. Then dpt komen dr en_me kata,
 ...
"perut muncit teww blom lagi mengandung anak mucuk.. ekeke, semoga panas hingga ke jinjang pelamin cek siti ittewww"
 ...
Hahaha!!! Btol tu!!! Kalo ngandung anak mucuk...perut aku akan nampak solid bulat dan bukan bulgy lembik2 seperti sekarang! Itu sudah bagus!!! Hahaha...

...
 



Penderitaan ibu mengandung ialah apabila perut membesar...kulit di kawasan itu bagai di tarik2!! Atau dipanggil "strech mark". Para ibu akan berasa pedih dan sakit serta gatal2. Nampaknye aku tidak akan mengalami masalah itu. Kan? Kan? Ade la jugak...tp sikit je. Ngee~

...



Nampak mcm ade kaki sebelah ngan kepala kt blakang kitorng tu ialah abang mucuk ngah tido!! Cian die.. tido kt lantai je. Hehehe... Tp itu tetap tidak menghalang kami posing2 depan cermin! =P

...

38 Catatan Sahabat:

sharamli said...

xsab0 nk dpt bb erk

[S]itie [B]Um [B]Um said...

=p

Felicia F. Ramzi said...

comel giler u dengan dia yeee hihihi

helena's said...

haha..leh lah org tdo dier posing..sempoi!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak jugak.aku ni strech mark disana sinun ms pregnant.muncit tak surut2 dari sebelom beranak sampai selesai beranak.stresss makkk!! huhuhu

MamaTiaMia said...

salam siti,thanks singgah,moga tahun baru bawak bahagia:)

** atie + farid + aisyah ** said...

bile nak tawin ni....comel la uolz be2 ni

cikmemy said...

kawen cpt2~

@tune® said...

2 alat kuruskan perut ke?

★ Nu♥ℜul ★ said...

happy new year

sakthi said...

wish u happy new year....... good work & keep it up.....

ChiLaBaey's said...

Selamat Tahun Baru 2010, semoga azam tahun ini tercapai dan dilancarkan segala urusan hendaknye... Insya-Allah.... Salam dari saya Chilabaey's Spot.... Senyum selalu macam selalu.... :)

ChiLaBaey's said...

Selamat Tahun Baru 2010, semoga azam tahun ini tercapai dan dilancarkan segala urusan hendaknye... Insya-Allah.... Salam dari saya Chilabaey's Spot.... Senyum selalu macam selalu.... :)

deaf_angel said...

fren
happi new year 2010 to you and mucuk

aku suggest nanti chinese new year korang pakai baju warna merah2 gitu la gi collect angpow

[S]itie [B]Um [B]Um said...

felicia:: hihihi

[S]itie [B]Um [B]Um said...

helena:: hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

elis:: huhuhu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tia:: =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

atie:: =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

memy:: ngee~

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tune:: xde ar

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nu:: u too

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sakhti:: thnx

[S]itie [B]Um [B]Um said...

chil:: =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

chil:: =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

deaf:: bagus idea tu.. jd santa pon bole. hehe

Ivy Metaga said...

happy new year to u and ur love ones!!!

azam tahun ni nak kawen tak??? hehehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk!

YobSumo said...

tahun baru ni mesti bertambah tambah kebahagian!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

Amin..

dakchomey said...

amboi...merah menyala..

Y u Z z 9071 said...

hapy new year...;) both of you

Cik Cookie said...

bila turn CC nih

[S]itie [B]Um [B]Um said...

chomey:: hikhik

[S]itie [B]Um [B]Um said...

yuzz:: =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cc:: =)

en_me said...

ahaha.. me gurau gurau jerr uoolsss..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hehehe...btol ape ckp en_me. =)