Wednesday, September 29, 2010

Picture with 1001feelings...


Hantaran yang berkaki tiga untuk si lelaki dan yang ade lapik kain silver tu untuk si perempuan

...


eh..eh..tersenget plak.

...


biasanye orang nikah bagi cincin..tapi untuk pihak perempuan..bagi rantai tangan. kebetulan design rantai tangan emas tu sebijik macam design rantai tangan diorang yang pertama masa bercinta berkapel dulu...cuma dulu tu dalam saduran silver la.

...


romantik kan...bestnye. Aku pon nanti nak kena order cincin yang design die sebijik macam masa mula2 kapel dulu. hehehe

...


kakak dan abang ipar aku

...


antara family yang hadir.

...

8 Catatan Sahabat:

zino said...

selamat pengantin baru kepada kedua mempelai..

Yazid Husain said...

taniah

[S]itie [B]Um [B]Um said...

zino:: =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

yazid:: =)

deaf_angel said...

Congrats to your sis and brother in law

smoga sentiasa dirahmati Allah. Amin.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

Amin..

F A R Y N said...

congratss sbb dah dapat abg ipar :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

thanks