Wednesday, October 20, 2010

I like..

...

i like makan kt johnny's steamboat

...


Tapi ade insiden kecelakaan telah berlaku di sini. Mula2 kat meja ni, plug periuk steamboat tu rosak...then kite kena tukar meja.

...


Tukar kat meja ni plak....tengah syok2 aku tuang sotong mentah dalam sup steamboat yg panas tu, kawan aku terjerit2!!! Aku pelik...ape ke hal plak minah ni??? Skali aku dengar...SITI!!! LIPAS!!!! Terkejut aku... memang ade lipas sedang enak berjalan2 di atas sotong itu. Kurang ajar btol!

...


Then, kawan aku tegur si waiter lelaki itu mintak tukar sume makanan....pot pet pot pet... datang plak si supervisor perempuan... lebih kurang sebaya kami la. 23-24 tahun...kerek plak die!! berlagak ko ingat ko jawatan tinggi sgt ke??? Gaji ko pon hasil dari duit customer yg datang makan tau!!! cet!!!

...


Then...tukar meja lagi. Ni meja ketiga. Sedang muka sume orng dh mcm stress....aku ternampak lak lipas sedang berjalan dengan megahnye kat belakang kawan aku. Adoi!!!! So kawan aku buat perjanjian ngan lipas tu...ko tak naik atas meja...takpe la aku lepaskan ko. HAHAHAHA!!!

...


Anyway...insiden ni berlaku di Johnny's Restaurant East Coast Mall Kuantan.

...

8 Catatan Sahabat:

rasp said...

nak makan pun sosah...byk dugaan :)

aus ramairez said...

lain kali mkn tngok2 lokasi.. dan tngok kiri ke kanan..
tngok2 btol2 ade hubby ke x??
hahaha..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

rasp:: btol3

[S]itie [B]Um [B]Um said...

aus:: ramairez?? salah eja ke? apesal tak letak rama2 je terus. hahaha!!! mucuk mana ade kt situ. tak datang pon konvo bb.

deaf-angel said...

kalo kat dapo ke, tempat customer tak nampak, ada lipas , kita tak tahu takpe

tapi kalo depan mata ko, lipas buat cam rumah sendiri sana sini..

i think poor management la..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

btol! setuju sgt2...

F A R Y N said...

gila melampau lipas bersepah2!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

btol. Sebbaik kami memang dh tgh lapar sgt dan letih nak gi cari tempat lain.