Thursday, October 14, 2010

Takut terlampau


Tempat praktikal aku ni ada apply untuk tender sistem rawatan air pelbagai sumber di perkampungan orang asli fasa 2 zon 2 pahang. Sebelum tu bos kata kite kena pergi tengok dulu kampung tu..kat rompin.

...


Jauh benar dari tamadun diorng ni...memang sume network xde coverage kat situ!! Orang kuning pon tidak bersama...bukan juga jajahan celcom dan apetah lagi maxis...dan lain-lain. Kampung diorng dalam peta google map pon takde woo!! Campak jela GPS canggih ko kat jamban. hahaha..

...


Nak dijadikan cerita...kitorng sesat dalam hutan...tak tahu jalan kuar....tsk..tsk..tsk... nak nanges!! Hanya aku..bos..kontraktor...dan toyota Hilux. Macam mana nak kuar ni???? Nak call tak bleh. Waaaa!!!! Dalam hati baru nak ingat Tuhan...insaf! sob..sob..sob.. Berdoa jela aku dalam hati. Alhamdulillah...jumpe jalan kuar.

...

10 Catatan Sahabat:

FIESYAH said...

lepas ini kena bwk botol ketuk mcm Pak Sudin, itu pun kalo ada org dgr @ idak org asli sumpit..heeeheee

~ Lady ell ~ said...

la...ceruk mana la tu.dlm map pun takde.huhu...sape je pun kalo sesat takut giler..sib baik dpt kuar kan.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

uiks..jauhnya :) seb baik jumpa jalan balik.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

fie:: tula..buatnye org asli tu kanibal ke?? (terpengaruh citer Amazon). hahaha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

lady:: bos siap kata muka ct pucat. =p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

eliss:: Alhamdulillah.. hehe

deaf-angel said...

tu la aku cakap, beli helicopter

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hahaha..

secure our nature said...

bukan hb ker??
xde ucapan or aper2??
sedih.. kuciwa..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

keluar2 je dari hutan...terus call mucuk!!! bukan call mak bapak dulu. hehehe