Thursday, November 4, 2010

Gambar-gambar sekitar dinner alumni UMP 2010


 Fulamak! Tajuk letak gambar-gambar..bunyi macam banyak je kan? Padahal aku letak tiga yang terbaik aje. hahaha!!! Yang lain mcm kurang cantik le. Hehehe... Kat facebook aku banyak la. Pergi la sana tgk. Ops..private. For friends only. Kuikuikui...

...


Makanan die sedap cume hotel Gambang Resort City ni buat course by course... Mula2 hanta nasi goreng... Dah habes diorng angkat..hantar pulak sayur2.. pastu diorng angkat saki baki sayur, baru hantar udang. Korang tak pelik ke? Aik? Takkan nak ratah udang mcm ni je? Kite ni melayu mesti la makan ngan nasi kan. Tapi diorng dh angkat nasi tadi!! Adoi!! Mcm tak feeling je macam ni. heheheh..

...


Gitu la kisahnye... Dulu dinner ENGLINK-IEM pon diorng buat mcm tu. tak suka la!!! nyampah! Anyway...gamba ni aku cilok dari website alumni. Glamer kan aku??? hahahaha

...

0 Catatan Sahabat: