Tuesday, December 7, 2010

Gathering Episodes of Harry Potter for Deathly Hollows


Semata2 nak tengok Harry Potter and the Deathly Hollows yang ditayangkan kat panggung skang...aku buat marathon menonton episode2 Harry Potter dari yang pertama hingga yang keenam. Sebab ape? Aku ni suka tengok sekerat2..kang masuk panggung kepala aku terkeluar simbol "tanda soal yang glow in the dark" plak kang! Caner???? Hahahahah....(bayangkan diri kartun). Review? Best!!! Tak sabar nak tunggu Part ii.

...

6 Catatan Sahabat:

zool said...

wah hebat2.. tak sanggup de nak marathon ngk movie ni

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hehehe...ni pon makan 3 hari nak menghabiskan episod2 tu

p i j a h said...

semangaaat. haha. harry potter sekarang besh x

deaf-angel said...

peminat setia eh ko ceta ni? haha

cerita ni, aku langsung tak tahu menahu...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

pijah:: best!!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

angel:: takde la setia. tp aku suka. hehehe