Thursday, February 10, 2011

Review aksi candid


Kat facebook ade yang komen kata gamba ni macam nak menari. Tapi sebenarnye sedang mencari arah kiblat di apartment yang disewa di Port Dickson. Rumah cina mana ada tanda kiblat kan? So keadaan macam inilah yang memerlukan pengetahuan agama anda.

...


Yang ni plak..seronok die melompat keriangan...dan yang kat luar pintu tu tengah stress cari seliper die sampai garu2 kepala.

...


Si budak ni memang kalo nampak tongkat tok die..mesti di sambar! Bukan hulur tangan nak salam cium tok die..tapi tongkat yang die nampak dulu. =p

...