Saturday, February 19, 2011

Seronok. Fun Fair in Port Dickson


Aku enjoy habes kat fun fair ni...Nak tahu nape? Haa...baca sampai habes!

...


Tengok tu...satu token RM2 tau!! Mahal...

...


 Mula2 kitorng main yang baling2 atau golekkan bola...ape saje jumlahnye pasti dapat hadiah!

..


Tu haa...markah aku. Nak aku tolong amik kalkulator ke??? Congak sendiri la ek... hehehehe

...


Aku dapat tupperware minum air....best ape!!!

...


Cantik gak bekas die... Tapi bukan ni yang aku cakap aku enjoy sangat...teruskan skroll ke bawah..

...


Yeah!!! Aku baling2 bola dalam kotak...dan dapat teddy bear!!! Yahooooo....

...


Memang le ade banyak lagi teddy bear yang besar2 kat situ...

...


Tapi bile compare ngan adik badik..sepupu2 aku sume...aku punye hadiah la yang paling best!!! Hehehehe.... diorang ade dapat key chain la ape la... huhuhuhu. Enjoy habes aku!!!

...

12 Catatan Sahabat:

Aby Tukang Download said...

seronak lah tu,, :)
makasih dah sudi singgah ke blog saye :)

UXOP said...

alamak..mcm best ke je funfair kat PD tu..

siap dpt teddy bear lg nye cik [S]iti[E] kita tu..hehe

kami disini tak sempat nak pergi merasa nye..alahaii..

Nem0 o0h Nem0 said...

bestnyer funfair..dah lama giler tak gie.dl time sekolah selalu la masuk..

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

seiyes da lama gilerrr x g fun fair

kat KL da lama x buat

deaf-angel said...

lama aku tagi funfair

[S]itie [B]Um [B]Um said...

aby:: sama2

[S]itie [B]Um [B]Um said...

uxop:: skali skale gumbira tak salah... =p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nemo:: best kan? kan?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

syazwan:: kl ada fun fair ke??

[S]itie [B]Um [B]Um said...

angel:: pegi la skali skale

erienz said...

salam perkenalan...bestnye dapat teddy bear, akk jarang gi tempat2 mcm ni...mst bestkan..

Sitie BUm BUm said...

best sangat