Wednesday, July 7, 2010

sayang..senang diungkap..janji senangkah dikota?



Sayang.. senang kan nak ungkap. Tapi tahu ke erti sebenar sayang tu? Last dating aritu, mucuk cakap die teringin nak makan chicken chop. Aku janji ngan mucuk...owait!!! Last2..gi klcc, kat foodcourt...mucuk tengok chicken chop die macam kering, tak juicy marvelous. Then nak gi makan kat mana? Chilis? Tak mampu la kami... Akhirnya, makan nasi ayam je kat foodcourt! Maafkan aku sayang...sebab tak kotakan janji. Lain kali ek? =p 

...

34 Catatan Sahabat:

Anne M. said...

kata-kata manusia, apa ada tali untuk mengikatnya meh?

chill

[S]itie [B]Um [B]Um said...

btol2... tp saya pon sakit hati kalo mucuk mungkir janji. hehehehe

en_me said...

sehidup semati takk.. ahaha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mana bleh...ajal masing2... =p

deaf_angel said...

ala..nanti besday mucuk ko ni nanti ko blanja dia juiciest ciken chop la hehe

LAGI AFDAL, KALO KO YANG MASAKKAN CIKEN CHOP MARVELLOUS UNTUK MUCUK hehe

sonnet18th said...

mocok bocok.. hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

angel:: idea bernas!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sonnet:: mucuk!

mummysyafie said...

takpe..lenkali ada rezeki awak ajak muncuk makan chicken chop kat tempat sedap wokey..

saya jenis yang pegang pada janji..so saya harap orang lain pun begitu pada saya...oink..oink..

Ruziawati Bukhari said...

kak t suka makan di nandos.. hehe..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mummy:: sy dh tebus janji!! bwk mucuk makan kt cozy house great eastern mall

[S]itie [B]Um [B]Um said...

ruzi:: sy kureng sket ngan nandos. hehehe

Bunga Rampai said...

Saling memaafkan, itu lebih afdal.

Salam :)

MARXism said...

..hehhe.. romantiknya korang..

Oh ya.. sorry.. tetiba muncul bagi komen.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bunga:: hehe..btol jugak tu!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

marx:: thanks..xpe..komen dialu2kan.. =)

atty's said...

TAK SUKA ORANG YG MUNGKIR JANJI ..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

waa....yela. yela. =p

DrSam said...

makan pencetus selera, yang penting masa dikongsi bersama

watie said...

salam..

tiba2 perut lapor baca nasi ayam hihihi

maza said...

maza nantikan ketupat ajelah.. huhuhu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

dr:: true indeed

[S]itie [B]Um [B]Um said...

watie:: gi beli kt kedai. masak sdiri ke. =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

maza:: =p

♥t!fana^crEw♥ said...

salam....lame btol xjenguk sini...hehe

zedmagel said...

Salam Siti,

Cian tengok bucuk tak dapat makan chiken chop, bimbang terliur nanti dalam tidurnya...he..he..

deaf_angel said...

fren

slamat menyambut bulan pose untuk korang dua ngan ucapan selamat berbuka.

zedmagel said...

Salam Siti bumbum,

Ciannya muchuk, mlm ni gi blikan yang dia nak yek....

[S]itie [B]Um [B]Um said...

fana:: xpe..kite tak marah. mmg jarang update pon..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

zed:: air liur basi. hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

dear:: u too =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

zed:: mana bleh...die kt ipoh, ct kt kl. hehehe

Nem0 o0h Nem0 said...

kat cheras baru ade satu tempt westrn food yg sedap.murah pun murah..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nak nama restoran tu.. =)