Monday, September 20, 2010

Thank you


Salam bloggies,
Al kisahnya masa ni, nak gi Melaka takdak driver. Kami import la Vishu dan Roland. Hehehe

...


Sambil memeriahkan Majlis Pertunangan Sue Najwa..kami jenjalan la kat kota Melaka

...


Sian si Roland ni orang Sarawak..eh..ke Sabah ek? Entah la..antara dua tu tak tahu mana satu. Roland ni tak pernah lagi jalan2 kt Melaka..apa lagi? Ronggeng!

...


Punya la ramai orang nak mampos!! Sebab masa tu tengah cuti apa ye? Aku pon lupa..tapi yang penting cuti sekolah ar.

...


Nak bergambar pon kena ikut turn...gilo!!

...


Kat meriam ni pon....keliling orang dah tunggu nak rebut.

...


Dalam kapal ni plak kena bukak kasut atau selipar...dah la tempatnya bertutup..aircond plak...bau busuk kaki yang macam2!!! Buwek!!!

...


Hm..nak gak bergambar macam Pirates of the caribbean. =p

...


dah maghrib masa ni...nak solat. Si vishnu ngan roland pergi makan2 ais kacang..sate. cis!

...

4 Catatan Sahabat:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hr tu baru ke melaka :)

Daffodil D said...

ouh, dah lama tak pergi melaka! bestnyeeee. :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

eliss:: hehehe..tak jumpe plak kite. =p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

daffodil:: sama la. ni pon pergi sbb kawan bertunang.