Friday, November 12, 2010

Aku, mucuk, Fariz, anniversary dan Oldtown White Coffee



Semalam 11/11/10 ialah anniversary aku ngan mucuk yang ke-empat tahun. Yeay!!! Konon nak celebrate awal la kan.

...


 Makan kat Oldtown White Coffee. Kek takde. Sebabnye tak cukup duit. HAHAHAHA...

...



Takpela...ingatan tu yang penting...cewahhh!!!

...




Padahal...bile gayut kat tepon ngan mucuk, aku majok sbb mucuk tak bagi hadiah!! Hikhikhik...

...



Aku kan suka buat surprise dan bagi hadiah kt orang. Jadinye...aku pon lebih suka kalo aku juga dapat hadiah dan surprise dari orang. HEHEHE...

...



Tak kira mucuk!!! ada 364 hari lagi sebelum ulang tahun yang ke-lima. Jadinya....hadiah jangan lupa!! Hikhikhik...

...

8 Catatan Sahabat:

atty's said...

happy anniversary ct..semoga kalian happy selalu .

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hehehe. terima kasih. hadiah ade tak kak? =p

deaf-angel said...

lama tak nengok foto mucuk, rindu lak.

Uruchimaru @ kf said...

slmt ulang tahun iye tuan hambe...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

angel:: ko apesal plak rindu2 mucuk aku ni??? Haip!!!! HEHEHE... =P

[S]itie [B]Um [B]Um said...

KF:: terima kasih... =)

Zezebel said...

Congratulations.
Semoga berkekalan sampai bila-bila.
4 tahun tu, satu tempoh yang panjang kan?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

lama sangat!!! bile nak kawen tah. hehehe