Monday, November 1, 2010

Capturing the moments


Aku rasa kagum gak la aku dah grad dengan degree..korang tahu ape yang kagum sangat?

...


Aku bukanlah di antara pelajar yang gifted IQ nye... But it never stop me before..why now? Masa matrikulasi, aku gagal. Option sama ada aku mengulang semula matrikulasi atau aku drop out dan continue dengan diploma saje. Dalam dilema..tak tahu nak pilih. Akhirnya...aku mengulang jugak setahun.

...


Gagal sekali tak bermakna gagal selamanya. Dan jika kita tidak mengalami kegagalan...kite tak akan tahu yang kite dah berjaya. Yeah...sekarang ni dugaan dan cabaran mencari kerja pulak. One step at a time... Wish me luck!

...

6 Catatan Sahabat:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun pernah gagal jugak dari zaman sekolah,masuk matrik dan Alhamdulillah, hari ni aku ada kerja tu yang penting :p gagal hari ni tak bermakna gagal hari esok jugak ! yg penting jgn memilih kerja.

rasp said...

congrats sis...
bukan senang nak senang kan...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mie:: btol3

[S]itie [B]Um [B]Um said...

rasp:: yeah! tepat skali

deaf-angel said...

aku takdelah sekolah tinggi mana
- setakat berhenti sekolah tak bilang mak bapak dah buat
- repeat setahun pun dah buat

dan macam2 la carik nahas nye pesen.

tapi, hidup tak bleh malas, usaha dan usaha...
ko pompuan masih ok jugak....bucuk nanti yang nak suffer haha.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

yela tu die suffer. mucuk tu muda lagi dr aku...masih belajar. sementara tu...aku la yg sosah!! hahaha