Wednesday, October 27, 2010

Siapa boleh layan family dan kawan?


Siapa boleh layan family dan kawan? Al-kisahnye...malam sblom konvokesyen, mak aku ajak gi makan kat luar..jalan2 kat kuantan. Tetibe aku dapat sms dari kawan kata nak lepak sama2. Okay...aku on aje!! Kawan2 pon dah lama aku tak jumpe.

...


Tetibe kawan kata..."nanti la aku konfirmkan balik...nanti aku roger". Dalam hati...pulak dah!!! Tadi ckp nak pegi! Aku pon tunggu punya tunggu...aku buat keputusan..baik aku bersiap2 je utk kuar ngan family (sebab dah biasa dengan kawan2 yg suka cancel program).

...


Aku dah kuar ngan family aku...dah sampai restaurant yg dituju... Aku melabuhkan punggung ke kerusi...dah siap order lauk pauk lagi....dalam hati.."apesal senyap je kawan2 aku ni?". Terus aku send sms kat kawan kata "takpelah wei...aku dah kuar ngan family aku". Maksud tersirat....walau aku dah kuar ngan family...masih ade hati lagi tunggu reply dr kawan kata kite on program...tapi...tapi.... Tsk..tsk..tsk...

...

4 Catatan Sahabat:

~ Lady ell ~ said...

derang malu kot ngan fmly...yelah,takut tak dpt nk berover2...bergossip2..:)

Emy Omar said...

Tak dapat keluar dengan kwn2 dgn family pun ok gak kan

[S]itie [B]Um [B]Um said...

ell:: bukan kuar ngan family...ngan diorng jela. huhu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

emy:: btol3..