Tuesday, November 23, 2010

Celebrity cosmetic surgery

Gambar2 aku mintak dari uncle hensem google kecuali gamba terakhir adalah koleksi peribadi.

...

Natalie Cole punye te*ek. hahahaha. Menaip kat blog pon kena sopan. Tapi...cantik jugak aset barunye.

...


 Kate Winslet punye "jambatan hidung" lebih kurus. Omputih kata la kan. Melayu kata "batang hidung". Cantik jugak...good job!

...


 Keith Urban punye pipi yang ada "isi" tapi tidaklah berlebihan...macam hamster makan kuaci la plak kang. Tulang rahangnye plak lebih kemas..Hensem la kau sekarang!!! Cayalah! 

...


 Kim Kardashian punye bahagian atas bibir dan muka sangat lain kan?? Pon cantik jugak. Boleh la aku terima. Tapi dengarnye die ni asyik alter sana...alter sini...kang jadi macam Michael Jackson plak. Hati2 ye kim. Cewahhh!!! Macam cakap ngan member aje. Hahahaha!! 

...


Lindsay Lohan ni lain plak citernye. Dulu...takde te*ek, pastu ada plak. Cantik punye!!! Mantap! Lepas tu bertukar kepada takde plak. Aik? Macam chipsmore...kejap ade..kejap hilang.

...


Sitie Bum Bum plak....ni cosmetic surgery ke ape ni??? Masa mula2 masuk universiti...slim badannye. Skang dah gemok. Adakah salah pihak universiti??? Hahahahaha.... Nak nampak beza yang jelas ialah tengok pada "kelebaran" muka dan peha aku. Pergh!!!! Mak aku cakap, kalo ular makan kenyang seminggu! Jahat mak ni...sentap tau!!! Hehehehe....

...

20 Catatan Sahabat:

fazemy said...

Hok aloh gmbr yg last tu..terbaek! hahaha.Rileks2...biar badan bosar janji bahagia. Mcm akak la ko ni...stiap sem nekad nak kurus..smpai hbs blajar makin beso je. haha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

eh? a'ah...betol!!! hahahaha

Cik Gallus Gallus said...

tak pe la kak asl sihat dan gumbira sudah

zino said...

mak dah bagi warning tu kena buat somehting hehe... tapi nampak ok lagi ..

deaf-angel said...

adoi lawak la aku baca komen mak ko..
aku malam2 buta ni kat kerja ketawa sorang2 ah tak henti dah.

Mak Su said...

lindsay tu hebatlah, ada, tak ada, ada, tak ada... peliknya

T@sh Sch@ said...

ahahhah ... aku suke bab2 tetk buatan tu .. cntik! .. tp apak aku kata ..xda feel ..ye ke ??.. hahahha lantak lah .. aku pun berusaha gak nih shhhhh

last pic mmg cantek!!! & terbaik .. samer lah mcm aku dulu ... mcm nak tanya lah ... belojor byk ke makan byk ni erk ... (tanya kat diri aku juga hahaha)

en_me said...

mak laser tewww.. uhuhu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

gallus:: tapi gemok sangat tu dah tak sihat tu.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

zino:: itula pasalnye. tapi nafsu makan kuat

[S]itie [B]Um [B]Um said...

angel:: ko lagi jahat. ketawakan aku! hehehe...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

su:: tu la..die tu sakit kot

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tash:: rasenye...blaja ngan makan sama seimbang. hehehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

en_me:: die saje nak bagi aku bengang dan berusaha kuruskan badan tu. hehehe

secure our nature said...

pict yg bawah skali terbaik~~
syg mucuk!!
sape ajo?? hubby gak ek??

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hahaha....bile plak? =p

Ted-d said...

hehe..gamba yang last tuh besh..
sama keadaan cam kite skunk..
yang penting kita hepi n bahagia :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

btol2

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

haha...gambar last tu same lah kite.. tibe2 je makin besar. takpe asalkan happy =)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

=p