Thursday, November 25, 2010

Evangelist Nuffnang dan keistimewaan pengguna



Evangelist kat Nuffnang tu ape? Dia macam platform untuk beri keistimewaan kepada pengguna2 brands tersebut. Contoh macam Celcom buat offer topup RM20 seminggu anda akan dapat free calls selama 7 hari..bla..bla..bla.. Pastu ada kawan kite cakap, yeke? Aku tak tahu pon pasal offer tu!!! Haaa....itulah keistimewaan Evangelist.

...


 Korang pilih dulu brand ape korang suka atau pakai. Tapi buat masa ni, baru dua jenis brand je ada. Digi dan Maxis. Lambat benor Nuffnang ni. Mungkin Sales Agent Nuffnang masih dalam proses berdiskusi ngan wakil daripada brand XYZ...hahaha. Nak jugak buat brand XYZ. Yela...bende2 ni nak kena ada hitam putih, agreement sume.Cewahhh!!! Sape yang Sales Agent ni??? Macam aku plak. hohohohoh...

...


Bagi sesiapa yang ada penambahan idea untuk brand2 lain. Klik pada "fill in this form". 

...


Lepas dah taip brand yang korang suka untuk dijadikan Evangelist...klik "submit".

...


Ini adalah senarai brand yang aku dah tambah dalam form tu. Ada tertinggal satu...MILO. Hehehehehe... Kalo macam Pizza Hut ada buat beli 1 pizza percuma 5...wah!!!! Aku orang pertama yang lari pecut beratur kat kaunter! Hehehehe... Gila ko!! Sape nak bagi 5 free????

...

8 Catatan Sahabat:

Cik Gallus Gallus said...

baru tau..
thanks

atty's said...

owh camtu ye ct.kty selama nie tak tau lak apa itu evangelist nuffnang tu..tq ct kasi tau ..

J@J@ / Bini The Rock said...

...Salam kenal! thank's sudi singgah rmh buluh saya...

xD

wah! klu gitu nnt ai lelaju pegi klik...err, nak tmbh dlm bentuk duit agak2 pakcik nafnang ni accept tak??

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

eeeemmmm banyak kegunaan nuff ni yee... boleh dapat duit dan iklankan bisnes dan kang kadang nuff bagi hadiah plak...

tapi aku tak pernah dapat pun

[S]itie [B]Um [B]Um said...

gallus:: you're welcome

[S]itie [B]Um [B]Um said...

atty's:: hehehe...you're welcome

[S]itie [B]Um [B]Um said...

jaja:: itu macam tak dapat je. hehehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

afzai:: kena aktif gile berblogging baru ade peluang nak dapat. =)